Facebook

Uw Droomjurk, Uniek, op Maat en Betaalbaar! 

 

Modevak Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw speciale trouwjurk op maat, door experts gecreëerd en tot maximaal 999,- euro !  Werp een blikje in onze nieuwe collecties of besprek je eigen ontwerp met een van onze adviseurs. Deze trouwjurken kunnen we realiseren in alle mogelijke combinaties, kleuren, stoffen en bewerkingen !
Uw bruidsjurk wordt aan de hand van uw wensen samengesteld. Graag geven we u ons advies, wel bepaald u helemaal zelf hoe uw trouwjurk uiteindelijk er uit gaat zien!


 Bruidsjurken op maat


                               

Naailessen  voor zowel Beginners als Gevorderden!


Modevak Atelier biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van trouwjurk op maat en handwerkactiviteiten met aangeboden door ervaren coupeuse´s. Neem een kijkje in  fotoalbum van naailessen 

 

  

 

 

Naailessen en Workshops voor kids 

 

Het is heel erg leuk om achter de naaimachine je eigen trendy creaties te maken! Tijdens de naailessen voor kinderen starten de jonge cursisten met eenvoudige opdrachten waarmee ze leren hoe ze met een naaimachine om kunnen gaan, ontwikkelen van handvaardigheden en de fijne motoriek

 

 Gordijnen, Bedrijfskleding en al uw Textielreparatie

 

Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van Bedrijfskleding en Gordijnen. Wij werken met milieuvriendelijke materialen omdat we als bedrijf bijdrage willen leveren aan een beter milieu. Heeft u bedrijfskleding nodig bv. voor kapsalons, speciaal ontworpen rokken voor restaurants, speciaal gemaakt koor,- of theaterkleding, kinderkleding, gordijnen of kledingstukken voor bijzondere gelegenheden zoals avondjurken dan bent u bij Modevak Atelier op de juiste adres!

 

Gordijnen  

 

 

Like and Share Modevak Atelier

Volg op Twitter