MODEVAK ATELIER HEET U VAN HARTE WELKOM !

Was je al van plan om naailessen te volgen, maar weet niet waar en hoe? Hier is je kans! Zet vandaag nog je proefles data in je agenda. Neem deel aan een van cursussen van Mode-vak Atelier. Op deze dag hoef je zelf niets mee te nemen en is vrijblijvend! Om je plek te garanderen ontvangen we graag ingevulde contactformulier hieronder of mail naar modevakatelier@gmail.com

Op deze dag kan je vragen stellen over de verloop van een eventuele cursus en maken we samen proefstukken om idee te krijgen wat je te wachten staat. Wil je graag weten wanneer de volgende proefles is? Zie hieronder de volgende data en geef in je bericht aan wanneer jou het beste uitkomt.

 

proefles 1 beginners:       3 maart 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

proefles 2 gevorderden: 31 maart 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

proefles 3 voor kids:        7 april 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

proefles 5 beginners:      28 april 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

proefles 6 gevorderden: 19 mei 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

proefles 7 voor kids:        2 Juni 2019 van 10:00 tot 12:00 uur. Vol

 

Modevak Atelier biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van kleding op maat en handwerkactiviteiten met goede faciliteiten en begeleiding door een deskundig docenten. Ongeacht of je beginner bent of gevorderde bij Modevak Atelier is er voor ieder wat wils.  

 

U kunt gehele jaar 2018/2019 zich inschrijven voor de naailessen. U geeft in uw mail aan op welke dag u de naailessen wilt volgen. De lessen zijn van maandag t/m zondag van 9:30 tot 11:30 uur. Meld verder ook je volledige naam, adres en je telefoonnummer in je e-mail. 

 

Wil je gebruik maken van je Upas? Vraag naar de mogelijkheden   Reguliere Naailessen door de weeks, avond en weekend:  

10 naailessen van 2 uur voor Beginners excl. materiaal 129.90,- p.p.    incl. materiaal 149,90,- p.p. 

 

Bij het kiezen van 10 naailessen incl. materiaal: maken van een Rok, Jasje of  een Blouse ontvang je de volgende (bijhorende)fournituren. naailes liniaal, lapje en voering m.u.v. blouse, bijpassend gaar, rits en knoop, vlieseline voor kraag, manchet, tailleband, meetlint, stofkrijt, schaar, tornmesje, kopspelden, rijggaren, naald, spoeltje, patroonpapier van 1 m, potlood, gum, stift, zo nodig schoudervulling  

 

* Losse naailes excl. materiaal  19.95,- : geschikt voor kledingvermaak, broekverkorten, eigen mode ontwerpen, leren werken met de naaimmachine en de locker  

 

* 10 Naailessen met strippenkaart excl. materiaal 157.30,- : Met strippenkaart kom je naar de naailessen wanneer jou uitkomt! De 10 naailessen zijn een jaar geldig vanaf het begin data. 

 

Leerdoelen Regulieren Naaicursus Beginners: 

 

* Patroon tekenen een rok of over nemen van een modeboek

* Stoflegging en Knippen* Theoretisch uitleg van een naaimachine en Praktische naaiproefje

* Rokstukken aan elkaar

* Rits inzetten

* Afwerking  

 

Gevorderden: Maken van een patroon van een Jas, Avondjurk of een overhemd. Stoflegging en maken van verschillende jaszakken, knoopsgaten. Het inzetten van een paspel, voering en een jas jas-rits.   

 

Vanaf januari 2018 beginnen weer de inschrijvingen voor de naailessen en workshops!

voor meer informatie kun je e-mailen naar modevakatelier@gmail.com of mode.make.style@gmail.com  

 

 Privé Naailessen: Keuze 1: * Workshop voor volwassenen: van 3 uur lang incl. materiaal voor minimaal 4 personen 30,- p.p. Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van een bestaande patroon van een rok en wordt aangepast op jou maat. 

 

Keuze 2:*Een Workshop van 6 uur. Je kan na deze workshop voor altijd je eigen trendy jurk maken! kosten voor de workshop 199,- incl. materiaal p.p.

 

Keuze 3: * 2 daagse complete Fashion Style en Prive Lessen all-in 349,- p.p. van 10:00 tot 16:00 uur 

 

Leerdoelen korte omschrijving: 

 

* Theoretische uitleg van een patroon en uitvoeren in 1/4 schaal

* Patroon tekenen in ware grootte

* Stoflegging en Knippen

* Kledingstuk in elkaar zetten

* In zetten van een Rits en Afwerking 

 

Optie 1 : Op maat patroon tekenen van een jurk en theoretische uitleg op stof legging en knippen 

 

Optie 2 : Op maat patroon tekenen van een broek en theoretische uitleg op stof legging en knippen 

 

Optie 3 : Op maat modieuze jas, rok, jurk of een broek naaien met een bestaande patroon Zowel voor Privé als Groeps naaicursussen zullen in één van onze locatie´s gegeven worden en zijn van 10:00 tot 16:00 uur. Planning zal in overleg vastgezet worden.  

 

Heb je aan de hand van deze naaicursussen nog vragen of wil je graag aanmelden voor één van deze cursussen? email dan je naam, adres en mobielnummer naar modevakatelier@gmail.com of mode.make.style@gmail.com neem alvast een kijkje in de foto album voor meer inspiratie Like and Share Modevak Atelier op Facebook

Volg op Twitter    You tube                                                                   

 

Rekeningnummer: NL23 RABO 0161 8321 13

Geregistreerd onder KVK-nummer: 60228717

Gegevens Modevak Atelier voor Goede Doelen; Kunst, Cultureel, Creátieviteit, Deelname met lichamelijke beperking, Lesbijdrage, Workshops enz.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.